این روزها بسیاری از ما برای انجام کارهای روزمره خود از تلفن همراه هوشمند استفاده میکنیم و به همین دلیل نیازمند انتخاب قدرتمندترین پسورد برای دستگاههای خود می باشیم. بسیاری از نرمافزارها و خدمات نیز توسط پسوردها در برابر اقدامات مخرب هکرها حفاظت می شوند. بنابراین ساخت پسوردی قوی و پیچیده که حتی به خاطر سپردن آن نیز دشوار خواهد بود، بسیار مهم است.
با استفاده یک تکنیک ساده میتوان پسوردهایی ساخت که پی بردن به آن از جانب هکرها سخت باشد اما یادآوری آن نیز درعینحال ممکن باشد
اگر پسوردی پیچیده با ۸ تا ۱۰ کاراکتر انتخاب گردد کامپیوتر میتواند بهراحتی و بهسرعت آن را حدس بزند. بنابراین استفاده از تکنیک ” گذر عبارت” تا حد زیادی میتواند مؤثر واقع شود. گذر عبارت مستلزم ساخت عبارتی است که بهجای گذرواژه قرار میگیرد و یادآوری آن آسانتر است.
برای مثال شما عبارتی نظیر “میخواهم به کنسرت بن ژاوی بروم” را انتخاب میکنید و آن را به پسوردتان تبدیل میکنید. بهاینترتیب زمانی که کامپیوتر برای حدس این عبارت صرف میکند بسیار بیشتر از زمان موردنیاز برای حدس گذرواژههای عادی است.
روش رایجی که الگوریتمها از آن برای حدس گذرواژهها استفاده میکنند تحت عنوان حمله “نیروی بیرحم” شناخته میشود و تا زمانی ادامه پیدا میکند که کامپیوتر با حدس کاراکترهای مختلف بالاخره به ترکیب اصلی پسورد دست پیدا کند. انجام این کار برای انسان نیازمند صرف زمان زیادی است اما برای یک کامپیوتر بسیار ساده است.
استراتژی بهتر برای ساخت گذرواژهها این است که اجازه بدهید تا خود کامپیوتر برای شما یک پسورد بسازد. او استفاده از ابزار ساخت پسورد نظیر LastPass و ۱ Passwordرا پیشنهاد میکند که میتواند پسوردهای رندوم و پیچیدهای ایجاد کند و در زمان نیاز آنها را بهصورت خودکار در محل موردنیاز ورود گذرواژه، جایگذاری کند. این کار از خطای استفاده از یک گذرواژه برای چندین وبسایت جلوگیری میکند و تا حد زیادی در برابر هکرها مقاوم ایجاد می نماید.